Home » Voor wie » Zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars

Met onze oplossingen bent u verzekerd van actuele, uniforme en uitgebreide informatie – van wachttijd tot outcome indicatoren – gepresenteerd in een vorm of weergave die past bij uw wensen. Door data te analyseren, verrijken en helder en toegankelijk te presenteren, heeft u altijd de juiste informatie in handen om u positief te onderscheiden, en goed te informeren, sturen of trainen.

Positief onderscheiden en inkopen met de juiste informatie

Gebruik onze kwaliteitsinformatie om uw verzekerden te helpen bij het vinden en weloverwogen kiezen van passende zorg. Of zet de informatie in bij zorginkoopgesprekken voor lagere kosten en betere kwaliteit. Data-gedreven informatie helpt u om duidelijke afspraken met zorgaanbieders te maken, de acceptatie van kwaliteitsinformatie te vergroten en samen nieuwe modellen voor financiering te ontwikkelen.

Onze informatie is ook goed bruikbaar om uw zorgconsulenten, zorginkopers en medisch adviseurs te trainen om de (kwaliteits)informatie juist te interpreteren en te vertalen naar een advies of kwaliteitsrichtlijn. Zo kunnen ze uw verzekerden voorzien van passend zorgadvies en effectieve inkoopgesprekken voeren.

Positief onderscheiden met de juiste informatie

“Onze informatie ondersteunt u bij het maken van de juiste keuzes om goede zorg voor iedereen toegankelijk te maken en houden.”

Positief onderscheiden met de juiste informatie

“Onze informatie ondersteunt u bij het maken van de juiste keuzes om goede zorg voor iedereen toegankelijk te maken en houden.”

Wij werken in opdracht van

Vragen? Ik help u graag verder!

Bas Evers – Productmanager

“De zorgverzekeraars zijn verantwoordelijk voor lagere zorgkosten en hogere kwaliteit. Geen gemakkelijke opgave. Data is het startpunt van gesprek voor beide dimensies. Ik help graag met de vertaalslag van alle beschikbare data naar bruikbare informatie voor zowel verzekerde als verzekeraar. Effectieve zorg vraagt om bewuste keuzes!”

 

088 – 126 39 83

bevers@mediquest.nl