Home » Voor wie » Zorgaanbieders

Zorgaanbieders

U bent iedere dag bezig met het leveren van de beste zorg aan patiënten. Maar kwaliteitseisen van zorgverzekeraars en van de overheid volgen elkaar snel op. Hoe geeft u kwaliteit de aandacht die het nodig heeft en zorgt u voor constante kwaliteit?

Met onze oplossingen helpen wij zorgaanbieders om in de dagelijkse praktijk met minimale inspanning de kwaliteit te meten, bewaken en waar nodig bij te sturen. Bij Mediquest bent u er daarbij van verzekerd dat de data van uw patiënten volledig volgens de geldende wet- en regelgeving wordt verwerkt. Meer informatie over ons kwaliteitsbeleid vindt u hier.

Wij bieden oplossingen voor ziekenhuizen (medisch specialistische zorg), fysiotherapie, oefentherapie, logopedie, diëtetiek en ergotherapie.

Ziekenhuizen

Actief luisteren naar de patiënt is de sleutel tot succesvolle kwaliteitsverbetering in uw ziekenhuis. Uw patiënten weten u immers feilloos te vertellen wat er goed gaat en wat er beter kan in de zorg. Door vaker en sneller feedback te vragen, geven zij u essentiële informatie en houdt u zelf de regie in handen.

Voor ziekenhuizen voeren wij zowel uitkomst- (PROMs) als ervaringsmetingen (PREM en CQi) uit. Dit zijn gestandaardiseerde en gevalideerde vragenlijsten die wij jaarlijks voor meer dan 35 ziekenhuizen uitzetten, op een vast moment in het jaar of continu via ons continu PTO.

Fysiotherapie

Om continu de kwaliteit in uw praktijk te monitoren en te verbeteren, is ook doorlopend actuele informatie nodig. Onze PREM Fysiotherapie geeft waardevolle informatie op zowel praktijk- als therapeut- en eventueel netwerk niveau en zet aan tot praktische verbeteracties.

Het opzetten van een (verplichte) meting is echter niet uw belangrijkste prioriteit, dat begrijpen wij ook. Met onze PREM Fysiotherapie streven we daarom naar een lage registratielast. Dat doen we door zoveel mogelijk koppelingen met uw administratie of EPD systeem. Wij bieden daarnaast persoonlijke ondersteuning bij het gehele proces door een goed bereikbare helpdesk en interactieve gebruikerssessies. Meer weten over deze oplossing? Klik dan hier.

PREM Fysiotherapie certificaat

PREM Fysiotherapie

Gemakkelijk voldoen aan de kwaliteitseisen én inzicht in uw patiëntervaringen?

Goed bereikbare helpdesk PREM

PREM Fysiotherapie

Gemakkelijk voldoen aan de kwaliteitseisen én inzicht in uw patiëntervaringen?

Oefentherapie

Onze PREM Oefentherapie geeft waardevolle informatie over wat er goed gaat en wat beter kan in uw praktijk, zodat u praktische verbeteracties kunt doorvoeren. Wij bieden persoonlijke ondersteuning bij het gehele proces door een goed bereikbare helpdesk en interactieve gebruikerssessies. En, niet onbelangrijk: u voldoet met één meting direct aan de gestelde kwaliteitseisen van zorgverzekeraars!

Omdat een meting u al genoeg werk oplevert, streven wij ernaar de registratielast voor Oefentherapeuten laag te houden. Daarom verzorgen wij zo veel mogelijk koppelingen met uw administratie of EPD systeem. Meer weten over onze oplossing? Klik dan hier.

Efficiënte oplossingen voor Paramedische zorg

PREM Oefentherapie

Gemakkelijk voldoen aan de kwaliteitseisen én inzicht in uw patiëntervaringen?

Efficiënte oplossingen voor Paramedische zorg

PREM Oefentherapie

Gemakkelijk voldoen aan de kwaliteitseisen én inzicht in uw patiëntervaringen?

Logopedie

Waar kunt u de zorg verder optimaliseren en hoe zorgt u voor een gericht en haalbaar actieplan? Met de PREM Logopedie bij Mediquest verzekert u zichzelf van een gedegen onderzoek. U profiteert van onze jarenlange kennis en ervaring met grootschalige continue en online metingen en (door)ontwikkeling van patiëntonderzoek. Wij bieden persoonlijke ondersteuning bij het gehele proces door een goed bereikbare helpdesk en interactieve gebruikerssessies.

Omdat een meting u al genoeg werk oplevert, streven wij ernaar de registratielast voor Logopedisten laag te houden. Daarom verzorgen wij zo veel mogelijk koppelingen met uw administratie of EPD systeem. Meer weten over de PREM Logopedie? Klik dan hier.

Online rapportage resultaten PREM

PREM Logopedie

Gemakkelijk voldoen aan de kwaliteitseisen én inzicht in uw patiëntervaringen?

Online rapportage resultaten PREM

PREM Logopedie

Gemakkelijk voldoen aan de kwaliteitseisen én inzicht in uw patiëntervaringen?

Ergotherapie en Diëtetiek

Actief luisteren naar uw cliënten levert waardevolle verbeterinformatie op. Via Mediquest verzekert u zichzelf van een gedegen onderzoek. U profiteert van onze jarenlange kennis en ervaring met grootschalige continue en online metingen en (door)ontwikkeling van het cliëntonderzoek. Wij bieden persoonlijke ondersteuning bij het gehele proces door een goed bereikbare helpdesk en interactieve gebruikerssessies.

Omdat een meting u al genoeg werk oplevert, streven wij ernaar de registratielast voor Ergotherapeuten en Diëtisten laag te houden. Daarom verzorgen wij zo veel mogelijk koppelingen met uw administratie of EPD systeem. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze helpdesk: 088 – 126 39 04.

Datawijzigingsverzoek

Zorgaanbieders kunnen een verzoek doen om hun basisgegevens (contactgegevens, specialisatie, aandoeningen) op zorgzoekers of keuzewebsites van zorgverzekeraars te wijzigen.

Datawijzigingsverzoek indienen >

Wij werken in opdracht van

Vragen? Ik help u graag verder!

Anne Vogelaar – Projectleider