Home » Voor wie » Vergelijkers

Vergelijkers

Onze uitgebreide kwaliteits- en keuzeinformatie helpt u om uw websitebezoekers te voorzien van actuele, uitgebreide informatie waarmee zij het zorgaanbod kunnen vergelijken.

Help consumenten een passende aanbieder en zorgverzekering te kiezen

Om aan de vraag van uw doelgroep voor duidelijke en betrouwbare informatie over het zorgaanbod en de kwaliteit ervan te voldoen, bieden wij u kwaliteits- en keuzeinformatie. Dat varieert van gegevens over het aanbod in Nederland en door welke verzekeraar(s) dit aanbod is gecontracteerd tot informatie over wachttijden en de kwaliteit van het aanbod.

Onze oplossingen besparen u veel tijd, omdat u zelf niet al deze gegevens hoeft te verzamelen en te verwerken tot bruikbare informatie. Daarnaast adviseren wij u over hoe gegevens het beste getoond kunnen worden in uw zorgvergelijker, zodat consumenten de informatie begrijpen en daadwerkelijk kunnen gebruiken bij hun keuzes.

Keuzeinformatie

Met onze kwaliteits- en keuzeinformatie kunt u eenvoudig zorgconsumenten helpen bij het kiezen van een passend aanbod.

Keuzeinformatie

Met onze kwaliteits- en keuzeinformatie kunt u eenvoudig zorgconsumenten helpen bij het kiezen van een passend aanbod.

Vragen? Ik help u graag verder!

Bas Evers – Productmanager

“Mensen er bewust van maken dat er een keuze is, maar ook zorgaanbieders zelf laten zien dat zorg anders georganiseerd kan worden en zorgverzekeraars inzicht geven in de verschillen tussen zorgaanbieders, vind ik een goede ontwikkeling waar ik graag aan bijdraag.”

 

088 – 126 39 83

bevers@mediquest.nl