Home » Voor wie » Gemeenten

Gemeenten

Onze oplossingen ondersteunen u als gemeente om zorg en ondersteuning te bieden die aansluit op de behoeften van uw inwoners. Waarbij professionals het beste in zichzelf naar boven halen en beschikbare budgetten niet worden overschreden.

Eigen regie stimuleren

U wilt de eigen regie van inwoners stimuleren. En daar waar nodig hen ondersteuning bieden van professionals. Daarvoor is inzicht in de kwaliteit van zorg en ondersteuning nodig, voor inwoners, voor inkoop en contractbeheer en voor horizontale en verticale verantwoording van bestedingen. Onze oplossingen helpen u hierbij. Enkele voorbeelden:

  • Een waarderingsmodule die inwoners de regie geeft over hun zorg en ondersteuning en aanbieders van zorg en ondersteuning waardevolle feedback geeft.
  • Het ophalen van jeugdzorgervaringen, waarbij de zorgaanbieder ontzorgt wordt en de resultaten een goede indicatie geven van de kwaliteit van de geboden jeugdzorg.
  • Een methodiek en portal om doelrealisatie met een GAS-score te registreren gebouwd op basis van het werkproces van de aanbieder. Wij fungeren als TTP, valideren en stellen bewerkte gegevens beschikbaar.
Inzicht in kosten, tevredenheid en resultaat

We leveren niet alleen een product maar echt een oplossing: veel aandacht voor gebruiksgemak, voor informatiebeveiliging en voor de implementatie en uitrol.

Inzicht in kosten, tevredenheid en resultaat

We leveren niet alleen een product maar echt een oplossing: veel aandacht voor gebruiksgemak, voor informatiebeveiliging en voor de implementatie en uitrol.

Samen verantwoordelijkheid nemen voor het welzijn van inwoners

Hoe bouwen we samen aan een samenleving waarin mensen steeds meer verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en elkaar? En hoe kan de overheid goede zorg en ondersteuning bieden aan de mensen die het echt nodig hebben? Wij zijn kwaliteitsverbeteraars en meten niet om het meten. Wij kijken vanuit iedere stakeholder naar de uitdagingen en komen zo tot slimme oplossingen. We weten wat werkt en hoe je echt inzicht krijgt in kwaliteit en resultaat van zorg en ondersteuning.

Vragen? Ik help u graag verder!

Rianne de Visser – Projectmanager Sociaal Domein

“Ik werk graag mee aan goede en betaalbare zorg in het Sociaal Domein. Als zorggebruiker weet je wat er goed gaat en kun je aanwijzen waar het beter kan. Die informatie is waardevol, het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Ik word enthousiast van eenvoudige oplossingen die het verschil maken!”

 

088 – 126 39 69

rdevisser@mediquest.nl