Home » Over ons » Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

Verbeteren van zorg en processen is volgens ons geen individuele taak. Met die reden zoeken wij regelmatig samenwerking met andere partijen. Zo werken we samen aan professionele, efficiënte manieren om de zorg verder te verbeteren.

Een selectie van onze samenwerkingspartners:

Koninklijke Van der Most
Als allround grafisch producent verzorgt Koninklijke Van der Most alle mogelijke communicatieve uitingen in eigen huis. Daarnaast zetten ze als communicatiepartner hun diensten in om opdrachtgevers communicatief te laten slagen.
SDS Medical
SDS Medical is een geaccrediteerd en onafhankelijk software ontwikkelbedrijf met uitgebreide kennis over Value Based Healthcare (VBHC). Met behulp van het Medoc platform zijn uitkomsten op een structurele en uniforme wijze per zorgpad over de gehele tijdsduur van het zorgproces vast te leggen.
MailStreet
MailStreet Onderzoeksservice is een geaccrediteerd meetbureau, gespecialiseerd in de dataverzameling van schriftelijke vragenlijsten. Als multichannelprovider faciliteert MailStreet het volledige traject van advies en concept tot en met het printen, verzenden en verwerken van de respons.
Crowdtech
Het Crowdtech Research Platform is de all-in-one oplossing die organisaties in staat stelt om online kwantitatief en kwalitatief onderzoek uit te voeren.
Functional Analytics
By choosing ownR, you can quickly scale up our data science projects without having to scale up your IT team. Being able to automatically deploy containerised apps and APIs, your data scientist can service your customers directly. You can just focus on the data and less on engineering.
eHealth88
eHealth88 is de innovatie partner in de zorg. eHealth88 ontwikkelt responsive websites & apps, ontwerpen huisstijlen & prototypes en adviseert & ondersteunt zorgorganisaties bij hun gehele online profilering en marketing.
Call Care
Call Care is de ontzorger op het gebied van online agendabeheer en telefoonverkeer. Ook zijn wij een telefonische dienstverlener rondom de zorg. Wij geloven dat er niets boven persoonlijk contact gaat met iemand die de tijd neemt, luistert en helpt. Dit is wat wij elke dag doen en waar ons bedrijf voor staat.

Softwarepartners

Met bovenstaande EPD-leveranciers is een volledig automatische aanlevering voor PREM Fysiotherapie, PREM Logopedie en PREM Oefentherapie mogelijk.

Maakt u geen gebruik van bovenstaande de EPD- of administratiesystemen? Geen probleem, ook dan kunt u gewoon bij ons meten. Met de overige leveranciers hebben wij een semiautomatische koppeling. Hiervoor kunt u via onze uploadmogelijkheid aangeven welke patiënten wij een PREM-vragenlijst moeten sturen.