Home » Over ons

Over ons

In 2005 startte Mediquest als pionier die data over de kwaliteit van zorg verzamelde en dat transparant maakte. Vandaag de dag zijn we marktleider in het toegankelijk maken van waardevolle informatie en het veilig en betrouwbaar vastleggen van kwaliteit.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie van vijftig medewerkers en we groeien door. Wij hebben de drive en inspiratie om steeds nieuwe en betere manieren te vinden om kwaliteit inzichtelijk te maken. Maar onze missie blijft onveranderd: wij zorgen voor de juiste informatie die helpt bij het maken van betere zorgkeuzes.

Met onze unieke combinatie van onderzoek, zorginhoud, data science en IT onder één dak, vinden we altijd een passende data-oplossing voor uw vraagstuk. Onze aanpak is open, met bruikbare en toegankelijke informatie als resultaat. Want wanneer informatie duidelijk is en consument en professional erop vertrouwen dat het betrouwbaar tot stand is gekomen, kunnen we gezamenlijk zorg en ondersteuning aantoonbaar verbeteren.

“Wat is de juiste zorg voor juist deze patiënt? En wie kan het beste behandelen? Moeten we überhaupt behandelen? Bij Mediquest zijn we ervan overtuigd dat je met data-gedreven informatie gemakkelijker dit soort belangrijke vragen kunt beantwoorden.”

– Jon Schaefer, Directeur Mediquest