Mediquest nodigt u uit voor het seminar ‘De patiëntervaring compleet’

 in Evenementen

Op zoek naar betrouwbare ervaringen van uw zorg? Vraag uw patiënten naar hun ervaringen! Succesvolle kwaliteitsverbetering start met het luisteren naar uw patiënten. Speciaal voor kwaliteits-, marketing- en zorgmanagers van ziekenhuizen en klinieken organiseren wij het seminar ‘De patiëntervaring compleet’ op woensdag 27 november in ons bedrijfspand in Utrecht. De laatste ontwikkelingen en mogelijkheden voor het meten van patiëntervaringen worden gedemonstreerd.

Actueel thema

Het meten van patiëntervaringen is de laatste jaren steeds actueler geworden aangezien zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties steeds meer waarde hechten aan de resultaten bij het bepalen van de kwaliteit van zorg. Daarnaast spelen patiëntervaringen een steeds grotere rol bij zorginkoop, certificering en keuze-informatie voor patiënten. Inzicht in deze patiëntervaringen biedt u dan ook waardevolle informatie over de positie van uw zorginstelling.

Programma

9.45 uur: Welkom en ontvangst
10.00 uur: Integraal sturen op patiëntervaringen. Wat is de waarde van patiëntervaringen bij integraal sturen op kwaliteit? Wat kan helder inzicht in patiëntervaring betekenen voor uw organisatie?
10.45 uur: Tevredenheid en zorgproces gemeten. Bij het meten van patiëntervaringen kunt uzowel inzicht in de tevredenheid als in het zorgproces verkrijgen. Wat is de toepassing en vooral wat is de toegevoegde waarde voor uw organisatie? Wat zijn de laatste ontwikkelingen voor u en hoe kunt u op de lange termijn voordelig en effectief patiëntervaringen meten?
12.00 uur: Lunch
12.45 uur: Zorguitkomsten in de praktijk
. Een praktische kijk op het meten van zorguitkomsten. Hoe faciliteert u de zorgprofessional, maar krijgt u ook heldere stuurinformatie? Aan de hand van een demonstratie krijgt u inzicht in de mogelijkheden.
14.15 uur: Inzicht in patiëntervaringen. Hoe maakt u patiëntervaringen inzichtelijk voor een kwaliteitsmanager of een afdelingsmanager? In deze demonstratie nemen wij u mee in de mogelijkheden van online rapportage.
15.15 uur: Afsluiting en borrel

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en praktische informatie over de dag. Het seminar is kosteloos toegankelijk.

Ik meld me aan voor het seminar ‘De patiëntervaring compleet’ op woensdag 27 november 2013 in Utrecht:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Over Mediquest

Mediquest biedt een compleet pakket aan voor het meten van kwantitatieve patiëntervaringen. Naast de reeds bestaande Patiënttevredenheidsonderzoeken (PTO) en CQi meting inclusief rapportage en benchmark, is onze service uitgebreid met de PROMs Manager voor het faciliteren van PROMs metingen (Patiënt Reported Outcome Measures). Hierin worden zorguitkomsten verzameld, geanalyseerd en gerapporteerd.

Meer weten over het meten van patiëntervaringen?

Bekijk dan de pagina ervaringen meten > 

Dit zou u ook kunnen interesseren