Mediquest op de Dag van de Duurzaamheid

 in Evenementen

Op woensdag 10 oktober is het de 10e Dag van de Duurzaamheid in Nederland. Op deze dag worden er door het hele land duurzame activiteiten georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Ook Mediquest doet mee!

Hoe duurzaam is Amstelveen?

Volgende week woensdag zijn we te vinden in het Stadshart van de gemeente Amstelveen met onze duurzame stand. Hier dagen we voorbijgangers uit om de Duurzaamheidsscan in te vullen. Door de vragenlijst in te vullen, komen zij te weten hoe duurzaam hun gedrag nu is. Er wordt een totale duurzaamheidsscore berekend en een score per onderwerp: Energie, Grondstoffen, Voeding, Gezondheid, Lucht en Water. De scan laat dus direct zien wat goed gaat en waar ruimte is voor verbetering! Aan het einde van de dag wordt de totaalscore van Amstelveen bekendgemaakt in een talkshow.

Ook benieuwd hoe duurzaam uw gedrag eigenlijk is? Vul alvast de scan in! Naar de scan >

Serious Gaming 4D

Daarnaast organiseert Mediquest een sessie 4D Serious Gaming. Klinkt spannend? Dat is het ook! In dit levensgrote, steeds veranderende spel wordt in kaart gebracht wat duurzaamheid betekent voor de inwoners van Amstelveen. De uitslag van het spel wordt ook gedeeld in de talkshow.

Komt u ook een kijkje bij ons nemen in Amstelveen?

Meer weten over de Dag van de Duurzaamheid? Bekijk dan de website >

Dit zou u ook kunnen interesseren