Grootste leverancier voor PREM Logopedie

 In Algemeen

Per januari 2019 wordt de PREM Logopedie voor klanten van CTO-Logo uitgevoerd door Mediquest. CTO-Logo was na veel kleine wijzigingen toe aan een grote revisie. Om dit mogelijk te maken hebben we onze krachten gebundeld. Mediquest en CTO-Logo zijn hiermee met trots de grootste leverancier voor de PREM logopedie.

Een warm welkom voor de klanten van CTO-Logo

Niet voor niets heeft CTO-logo gekozen voor een samenwerking met Mediquest voor de overgang naar een andere meetapplicatie. Net als bij CTO-Logo, staan bij ons klantvriendelijkheid en kwaliteit voorop. We zorgen er dan ook samen voor dat de overgang naar de meetapplicatie van Mediquest zo soepel mogelijk verloopt.

PREM Logopedie meten bij Mediquest

Het zal misschien even wennen zijn voor CTO-Logo klanten om te meten met een ander systeem maar met onze uitgebreide handleidingen en de ondersteuning van onze vriendelijke en goed bereikbare helpdesk gaat dat helemaal goedkomen. Daarnaast halen Logopedisten met de overgang een aantal mooie voordelen in huis!

Onze meetapplicatie biedt bijvoorbeeld uitgebreidere mogelijkheden om respons in te zien en te analyseren. Logopedisten zien de resultaten van de meting daarnaast terug in een gebruiksvriendelijke online rapportagetool, voor zowel snel inzicht op speerpunten tot verdiepende details.

Andere belangrijke voordelen zijn het eenvoudig aanleveren van patiënten via onze koppelingen met alle grote EPD-leveranciers en het veilig voldoen aan de meetverplichting. Zo zorgen wij voor een duidelijke verwerkersovereenkomst en voor een AVG-proof verwerking van gegevens.

CTO-Logo klanten zijn reeds geïnformeerd over de mogelijkheden en de te nemen stappen.

Meer weten over het meten van de PREM Logopedie bij Mediquest? Bekijk onze garanties >

Dit zou u ook kunnen interesseren