Home » Disclaimer

Disclaimer

Wij werken er hard aan om de informatie op onze website actueel en volledig te houden. Wij kunnen echter niet garanderen dat de inhoud van (onderdelen van) deze website na verloop van tijd of op het moment dat deze website geraadpleegd wordt nog steeds juist, volledig of actueel is.

Komt u onjuiste informatie of verouderde informatie tegen?
Laat het ons dan alstublieft weten, dan passen we het zo nodig aan.

Werkt er iets niet goed?
Wilt u dit alstublieft meteen bij ons melden? Wij kunnen dan achterhalen wat de oorzaak is en het oplossen.

Bedankt voor uw medewerking.

Copyright

De inhoud van deze website wordt beschermd door het auteursrecht en mag niet elektronisch of anderszins worden gekopieerd, gereproduceerd of in enige vorm worden gedistribueerd, geheel of gedeeltelijk, zonder schriftelijke toestemming van Mediquest, behalve voor zover noodzakelijk om deze website op een efficiënte manier via het internet te raadplegen en gebruik te maken van de daarop aangeboden diensten.

Aansprakelijkheid

De informatie op de website van Mediquest is met de grootste mate van zorgvuldigheid en nauwkeurigheid opgezet. Desondanks aanvaardt Mediquest geen directe aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onvolkomenheden en de beslissingen die eventueel genomen worden op basis van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is geheel op eigen risico en verantwoordelijkheid. Mediquest B.V. aanvaardt ter zake geen enkele aansprakelijkheid.

 

Mediquest B.V.
Burgemeester Reigerstraat 89
3581 KP Utrecht
088 – 126 39 00
K.v.K. nummer: 32107552