De 3 meest interessante presentaties op het Mobile Healthcare Congres

 In Evenementen

Op 8 november 2018 was het Mobile Healthcare congres in Media Plaza Utrecht. Op deze dag vertelden meer dan 90 sprekers over de stappen die nodig zijn om de voordelen van digitale innovaties en mobiele technologie te realiseren. Al deze presentaties terugkijken is natuurlijk onbegonnen werk. Wij hebben er daarom 3 voor u geselecteerd die wij zelf het meest interessant vonden:

1. Samen bouwen aan samen beslissen – Dr. Marc R. Kok

Over het verzamelen van interne en externe databronnen en de terugkoppeling hiervan in het Joint Decision dashboard. Dr. Kok presenteert daarnaast hoe patiënten van Maasstad Ziekenhuis worden herinnerd aan een afspraak: via een SMS met heldere animatie en directe links naar de PROM vragenlijst en het zorgportaal.

Bekijk hier de hele presentatie Dr. Marc R. Kok >

2. Machine learning voor persoonlijke en precieze zorg – Willem Herter

Willem Herter laat in deze presentatie onder meer zien hoe machine learning ingezet wordt om continu te helpen evalueren welke Intensive Care patiënten in aanmerking komen voor ontslag.

Bekijk hier de hele presentatie van Willem Herter >

3. Project Nightingale: machine learning voor samen beslissen in de spreekkamer – Dr. Daniel Kapitan

Kunnen we de uitkomst van een staarbehandeling voor een patiënt voorspellen? In Project Nightingale wordt Machine learning gebruikt om vooraf een verhoogd risico op slechte uitkomt te bepalen. Op basis hiervan kan de arts samen met de patiënt beslissen over het best passende vervolg.

Bekijk hier de hele presentatie van Dr. Daniel Kapitan >

Nog meer weten over Project Nightingale? Lees de uitgebreide klantcase hier >[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Dit zou u ook kunnen interesseren