Conferentie & masterclass Selectieve zorginkoop op 3 en 4 april 2012

 In Evenementen

Met speciale korting voor relaties van MediQuest!

Op 3 en 4 april vindt dit unieke platform voor zorgverzekeraars en ziekenhuizen plaats. Hier hoort u alles om uw uitgangspositie bij selectieve zorginkoop voor de grote slag in 2013 flink te versterken. Aanvullend kunt u kiezen uit drie inspirerende masterclasses. Meld u aan via ons en ontvang een speciale korting!

Het hoofdlijnenakkoord van juli 2011 heeft een drastische impact op het zorglandschap, onder andere:

  • Zorgverzekeraars en zorgaanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor kostenbeheersing in de zorg;
  • De minister gaat tekorten aan het eind van het jaar niet meer aanvullen;
  • Selectieve zorginkoop is een essentieel instrument voor zorgverzekeraars om kosten te besparen.

Dit biedt kansen en bedreigingen voor ziekenhuizen en voor zorgverzekeraars. Hoe bepalen zij hun strategie bij criteria, marketing, regionale samenwerking, fusies/overnames? En hoe leidt deze nieuwe dynamiek tot spreiding en concentratie van zorg met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs?
Deze conferentie stelt de kern van het nieuwe zorgstelsel centraal: selectieve zorginkoop. Op dit unieke platform voor zorgverzekeraars en ziekenhuizen hoort u alles zodat uw uitgangspositie bij selectieve zorginkoop voor de grote slag in 2013 ijzersterk wordt. Op de tweede dag kiest u tussen drie masterclasses en gaat u met vakgenoten aan de slag.
Jon Schaefer belicht tijdens deze conferentie de visie van MediQuest op de kwaliteit in de gezondheidszorg en welke rol kwaliteit en transparantie speelt in de (selectieve) zorginkoop.

Speciale korting voor MediQuest relaties

Relaties van MediQuest krijgen een speciale korting van €100,-. Dit geldt zowel voor de vroegboekprijs (geldig t/m 3 februari 2012) als de prijs die daarna geldt. Vermeld de kortingscode B1400MQ om van de korting gebruik te maken.

Meer informatie

Kijk op de website van IIR voor meer informatie over deze conferentie en masterclasses.

Dit zou u ook kunnen interesseren