Rapportage patiëntervaringen fysiotherapie uitgebreid met certificaat praktijkresultaten

Rapportage patiëntervaringen fysiotherapie uitgebreid met certificaat praktijkresultaten

Fysiotherapiepraktijken die via ons patiëntervaringen meten, kunnen nu een certificaat downloaden met daarop de resultaten van het patiëntervaringsonderzoek.

Het certificaat maakt in één oogopslag zichtbaar hoe patiënten de ontvangen zorg beoordelen. Door het certificaat in de wacht- of behandelruimte op te hangen, laat een  praktijk aan de patiënten zien hoe anderen de zorg hebben ervaren. Daarbij biedt het certificaat ook een mooie gelegenheid om patiënten te informeren over (deelname aan) het onderzoek en om in gesprek te gaan over ervaringen en verbeterpunten in de praktijk.

Klik hier voor een vergroting. Dit certificaat bevat fictieve gegevens.

Certificaat downloaden

Vanuit de rapportagemodule Cerium kunnen fysiotherapiepraktijken het certificaat van hun praktijk downloaden. Het certificaat wordt wekelijks gevuld met de nieuwste resultaten. Een praktijk kan dus op elk gewenst moment een actueel beeld laten zien van de praktijkbeoordeling. Certificaten zijn beschikbaar voor fysiotherapiepraktijken met ten minste tien respondenten in de afgelopen 12 maanden.

Contact

Heeft u vragen over het certificaat voor fysiotherapie? Neemt u dan contact op met onze helpdesk paramedie via cqf@mediquest.nl of 088 – 126 39 04.

Terug naar Nieuws Archief

diensten per klantgroep